BCR HABITAT. SOBRE NOSALTRES

BCR Habitat es la marca comercial registrada per el nostre grup d'empreses del sector de la construcció i l'arquitectura, amb presència al nostre territori des de l'any 1993. Estem especialitzats en la rehabilitació i el manteniment integral d'edificis des de fa més de 15 anys.

Una larga experiència en treballs de rehabilitació de façanes, restauració de patrimoni, impermeabilització de cobertes entre d'altres, ens coloca com a referent en la rehabilitació d'edificis al mercat. Entenem els edificis com un valor important a les nostres vides que han de ser conservats per a professionals al llarg del temps en un entorn natural. El nostre compromís amb la sostenibilitat, el medi ambient i la natura es màxim. Mantenir la natura ens ajudarà a conservar el nostre futur.

Des dels inicis la filosofia empresarial de  BCR Habitat s'ha basat en la formació contínua del millor equip de professionals en plantilla. Disposem d'un equip d' especialistes amb gran qualificació i experiència en el sector, capaços d'aportar a les obres el nostre distintiu de qualitat i treball. Comptem amb tècnics superios, arquitectes tècnics, restauradors, llicenciats en belles arts i professionals de la rehabilitació que estan a la seva disposició per a donar-li suport a qualsevol fase del projecte. Aprofitem la gran experiència que el nostre equip té en el sector per a oferir-los la màxima qualitat i servei en l'execució d'obres de rehabilitació, restauració i manteniment integral dels edificis.

SOL·LICITI PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

SOL·LICITI PRESSUPOST

SERVEIS DE LA CONSTRUCCIÓ

Instal·lació d'ascensors

Reforços estructurals

Rehabilitació de vestíbuls

Impermeabilització de cobertes

Treballs verticals

Construcció de claraboies

Neteja de grafitis

Reformes integrals