BCR HABITAT. REHABILITACIÓ DE FAÇANES

Compromesos amb la qualitat i l'eficàcia.

Amb una llarga una larga experiència en el sector, BCR Habitat es una empresa especialitzada en treball de rehabilitació, restauració i manteniment integral de façanes i edificis, treballs verticals, restauració de patrimoni i obres civils, entre d'altres. Comptem amb la nostra pròpia plantilla d'especialistes, altament capcitats per assessorar-lo i realitzar una excel·lent execució de cada projecte. Sol·licit pressupost ara i informi's sobre les possibilitats de financiació que BCR Habitat li ofereix, com la financiació fins a 24 mesos sense interessos o la col·locació de lones de publicitat per a finançar part de la obra.

La nostra experiència i el nostre compromís amb la qualitat i l'eficàcia ens ha convertit en una empresa referent en el sector de la rehabilitació de façanes, la restauració d'edificis i patrimoni cultural.   La nostra filosofia es fonamenta en entendre els edificis com un actiu important en les nostres vides oferint un servei de qualitat i eficaç sempre pensant en la màxima satisfacció dels nostres clients. 

recent project

PATRIMONI

Amb la rehabilitació de la façana o del edifici s'evita una pujada de costos innecesaris a la vegada que l'inmble guanya en seguretat i durabilitat.

FAÇANES

Estem qualificats amb la màxima categoria K7D concedida per el Ministeri d'Hisenda i Administracions Pùbliques en restauració de béns inmobles.

REFORMES

Refomes integrals de vivendes i locals. Contacti amb nosaltres, l'informarem sense compromís amb una proposta i sobre les nostres condicions de pagament.

ESPECIALISTES DE LA CONSTRUCCIÓ

ESTEM AGREMIATS AMB VÀRIES CERTIFICACIONS I DISTINTIUS DE QUALITAT